meerzorgvoorjou.nl » Over mij

Over mij

Leo Klaasen

Mijn naam is Leo Klaassen en ik ben part-time werkzaam in de zorg. Omdat de zorg mijn lust en mijn leven is vind ik het leuk om over dit onderwerp te schrijven. Ik werk 40 uur per week in een zorginstelling waarbij ik direct contact heb met veel verschillende mensen. Ik vind het leuk om hier vervolgens over te schrijven en om de discussie aan te gaan. Voel je dus zeker vrij om te reageren op mijn artikelen.  Naast mijn eigen artikelen zullen er af en toe ook gastbloggers actief zijn op dit blog. Met het delen van ervaringen en meningen hoop ik de zorg in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Tips

Dit blog is daarnaast bedoeld om mensen te informeren over de zorg in Nederland. Ik zal daarom ook tips geven op het gebied van gezondheidszorg en medische mogelijkheden. Dit blog gaat over zorg in de ruimste zin van het woord. Heeft u tips waar ik over schrijven kan? Schroom dan zeker niet om mij een e-mail te sturen via de contact pagina.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie